Преса за коса Babyliss Elipstyle

350.00 лв.

НАЛИЧЕН

Безплатна доставка над 79 лв.
Само за продукти Faipa

За поръчки под 79 лв.:

  • До офис на Speedy – 6.90 лв.
  • До офис на Еконт – 7.90 лв.
  • До адрес на клиента – 8.90 лв.
Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 12.99 лв.
Информация

Инромация

Доставка
Предлагаме безплатна доставка на всички продукти, без техниката ако поръчката ви е по-голяма или равна на 79 лв. Предлагаме безплатна доставка и за техниката, но поръчката ви трябва да е по-голяма или равна на 300 лв.

Връщане и замяна
Ако не сте доволни от поръчката си и не е разопакована, може да я върнете до 14 дни. Научете повече.

Нужда от помощ?
Свържете се с нас на +359 877 685 838, или ни пишете на [email protected]

Спецификации
Марка

Код: 6715 Категории: , Етикет:
Сподели

Описание

Пресата за коса Babyliss Elipstyle е проектирана да осигури професионално изживяване при оформяне, съчетавайки усъвършенствани функции и ергономичен дизайн. Снабдена с извито метално външно покритие, тази преса е идеална за постигане на гладък и вълнообразен вид с лекота. Тънката структура и ултра-гладките плаващи титанови пластини осигуряват безупречно плъзгане през косата, без да притискат кичурите, осигурявайки перфектни резултати всеки път.

Разширени функции
Извита метална външна облицовка: Създадена, за да улесни постигането на вълнообразен външен вид, както и прави, добавяйки гъвкавост към вашия стил.
Изключително гладки титаниеви плаващи плочи: Те се плъзгат през косата, без да притискат кичурите, осигурявайки безупречно плъзгане и намалявайки риска от увреждане.
Усъвършенствана система за нагряване на керамика: Осигурява бързо нагряване и ултра-бързо възстановяване, като същевременно поддържа равномерно разпределение на топлината по цялата нагревателна повърхност.
Основните функции
Йонна функция против къдрене: Елиминира къдренето, оставяйки косата гладка и блестяща.
Система за затваряне на плочата: За безопасно и компактно съхранение на скарата.
Ултра-бързо загряване и възстановяване: Бързо достига желаната температура и поддържа топлината постоянна за равномерни резултати.
5 цифрови температурни настройки: Позволява ви да избирате между 150°C и 230°C, за да се адаптирате към всеки тип коса и нужди за оформяне.
Термоустойчиви накрайници: Улесняват безопасното използване на скарата.
Безопасно автоматично изключване: Пресата се изключва автоматично след 72 минути бездействие, за да се гарантира максимална безопасност.
3 м въртящ се кабел: предлага максимална свобода на движение по време на оформяне.
Включени аксесоари: Топлоустойчива постелка с джоб и топлоустойчива ръкавица за допълнителна защита по време на употреба.
Предимства
Универсалност на оформянето: Благодарение на извития дизайн можете лесно да създавате както прави, така и вълнисти визии, което го прави задължителен аксесоар за всеки тип прическа.
Защита на косата: Изключително гладки титаниеви преси и йонна функция против къдрене гарантират, че косата е гладка, блестяща и защитена от топлинно увреждане.
Ефективност и безопасност: Системата за нагряване Advanced Ceramics и защитното автоматично изключване гарантират ефективно и безопасно използване на тигана.
Използване
Приготвяне: Включете пресата с помощта на бутона за захранване и изберете желаната температура от 5-те налични настройки.
Оформяне: Прекарайте плочите през кичурите на косата за гладък вид или използвайте извития дизайн, за да създадете вълни и къдрици.
Безопасност: Използвайте топлоустойчивите накрайници и топлоустойчивите ръкавици, за да боравите безопасно с чинията.
Почивка: Поставете пресата върху топлоустойчивата подложка по време на почивките или след употреба.
Технически спецификации
Външно покритие: Извит металик
Отоплителна система: Advanced Ceramics
Плаващи плочи: супер плъзгащ се титан
Йонна функция: против къдрене
Система за затваряне на чинията: Да
Настройки на температурата: 5 цифрови (150°C – 230°C)
Безопасно автоматично изключване: След 72 минути
Кабел: Въртящ се 3м
Фиксации: Термоустойчива постелка с джоб, термоустойчива ръкавица
Babyliss Elipstyle Straightener е идеалният съюзник за професионално оформяне у дома. Гъвкав, безопасен и усъвършенстван, той ще ви позволи да постигате безупречни резултати всеки път.

Кошница 0

tbi bank loading
моля изчакайте
Добавено в любими! Виж любимите