Общи условия

 1.  ИВОНКОЗМЕТИКС.БГ е интернет магазин собственост на фирма Делта Стар ООД.
 2. На уебсайта се предлагат продукти, които фирма Делта Стар ООД внася и разпространява.
 3. Уебсайтът предоставя възможност за онлайн поръчки, информация, закупуване и доставка на продуктите предлагани от Делта Стар ООД.
 4. Общите условия дават информация на потребителите за правата, отговорностите и ограниченията при използване на информацията и услугите в уебсайта. Oт момента на влизане в уебсайта до момента на неговото напускане всеки потребител, работещ с уебсайта е обвързан с правилата на настоящите общи условия .
 5. Делта Стар ООД си запазва правото да извършва промени в данните и условията без предварително анонсиране.
 6. Комися за защита на потребителите: https://www.kzp.bg/

УСЛОВИЯ ЗА ПОРЪЧКА И ПОКУПКА

 1. Поръчката може да се извърши в различни отдели в уебсайта, в които има публикувани оферти и описания. Те съдържат кратко или детайлно описание на продукта, името на производителя, снимка ,описание и цена.
 2. Указаната цена е за един брой в лева с ДДС. В цената на продукта не е включена цената за доставка.
 3. За да направи поръчка в уебсайта и за да може тя да бъде стартирана, клиентът задължително посочва следните параметри: име, адрес, телефон и е-мейл за потвърждение на извършената от него поръчка. Не попълването на полетата за обратна връзка, както грешна, невярна или неточна информация, не обвързва фирмата със задължението за изпълнение на поръчката.
 4. Закупуването става от поле „поръчка“ и минава през два етапа:
  a) Изписване на желаното количество в полето за бройки и кликване върху бутона със знак количка. Тази операция води до промяна на количеството, и означава, че продуктите са добавени в потребителската кошница на клиента. Тя може да бъде видяна от дясната страна на страницата.
  b) Кликнете върху бутона „купувам“ и попълнете данните за доставка.
 5. В рамките на работният ден служител на Делта Стар ООД ще се свърже с потребителят по телефон или е-мейл, за да потвърди поръчката, както и всички детайли по нея.
 6. Потребителят се съгласява, че комуникацията по електронен път е равнозначна на информацията, предавана на хартиен носител или устно по телефона и удовлетворява неговите изисквания спрямо закона.
 7. Чрез натискане на бутон “купувам“ и съответно на описаните в настоящия документ условия и правила на Закона за защита на потребителите и правилата за търговия (ЗЗППТ),потребителят извършва действие, което представлява волеизявление, обвързващо го със силата на договор-него (потребителят) и Делта Стар ООД.
 8. Условията за доставка на стоките са указани в уебсайта.

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Ние от ИВОНКОЗМЕТИКС извършваме доставка в цялата страна и сме я направили бърза и лесна. При покупка на едрогабаритни стоки предлагаме безплатен транспорт за град Пловдив. В тази графа влизат: измивни колони, многофункционални уреди, масажни кушетки и комплекти за цялостно обзавеждане на фризьорски и козметични салони. За останалите градове се доверяваме на лицензирани куриерски фирми като цената за доставка е според обема на продуктите.

Пратките за град Пловдив пристигат на следващия работен ден след изпращането.

За по големите населени места пратката пристига за един или два работни дни.

За по-малките населени места пратката пристига според графика на куриерите или в определени дни от седмицата .

Пратки заявени до 16.00 часа се предават на куриера в същия ден.

Доставката се извършва на посочения от потребителя адрес от куриерска фирма наета от ДЕЛТА СТАР ООД. Потребителят се задължава да осигури достъп и лице за контакт, което да приеме и заплати поръчаните продукти. Ако клиентът (или опълномощеното от него лице) не бъде намерено в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона, пратката се връща в офиса на куриерската фирма до поискване от клиента.

 1. Ако потребителят е ангажирал друго лице, което да приеме пратката от негово име, то той(потребителят извършил първоначално поръчката) няма право на възражения относно доставката и връщане на пратката.
 2. Разходите за доставка се поемат от потребителят като цената зависи от неговото местоположение, както и срока за доставка на куриерската схема.
 3. ДЕЛТА СТАР ООД или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефон или е-мейл, ако се появят форсмажорни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

ОТКАЗ НА ДОСТАВЕНА СТОКА

 1. Клиентът може да откаже доставена стока в следните случаи;
  · Видимо несъответствие на доставения и поръчаният продукт , което се установява с обичайният преглед.
  · Ако стоката е претърпяла дефект по време на транспорта.
  · Ако цената при доставка не отговаря на предварително договорената цена
  · Ако не е спазен срока за доставка
  По-горе описаните рекламации важат към момента на получаване на стоката. Извън изброените случаи и извън условията на чл.55(ал 1) от ЗЗППТ, клиентът няма право да откаже да заплати или да върне доставения продукт. Ако желае да го направи, няма право на възстановяване на заплатената сума и се задължава да поеме транспортните разходи.
 2. Когато стоката е подменена при доставката и това е невъзможно да се установи в момента, стоката се подменя, след извършен оглед, за да се установи несъответствието, без потребителят да заплаща допълнително.
 3. При скрит дефект на продукта са валидни гаранционните условия, описани в уебсайта.
 4. По силата на чл.55(ал 1) от ЗЗППТ, клиентът може да упражни правата си в 14 дневен срок като задължително условие е, да е съхранил продуктите във вида, в който ги е получил, да представи гаранционна карта с касова бележка и продуктите да не са били използвани. Връщането на продукт е за сметка на потребителя. Продуктите и опаковката трябва да бъдат напълно запазени и неизползвани. При връщане на стоки, клиентът трябва да предостави банкова сметка, по която да му бъдат възстановени парите.

ПЛАЩАНЕ

За да ви улесним максимално, ние от ИВОНКОЗМЕТИКС предлагаме няколко начина на плащане:

 1. Наложен платеж– покупката се заплаща в момента на доставката и сумата се дава на куриера.
  След като направите поръчката наш представител ще се свърже с вас, за потвърждение,като ви съобщи и крайната сума за плащане – цената на закупените продукти плюс стойността на доставката. След потвърждение от страна на клиента, поръчката се изпраща на посочения адрес и се заплаща в момента на получаване.
 2. Кредитна или дебитна карта
 3. По банков път – най-използвания метод от клиенти, които желаят да направят подарък на свой близък като поемат и разходите по доставката на поръчката.
  Нашата банкова сметка е:
  Делта Стар ООД
  IBAN BG09BUIN95611000649437
  SWIFT/BIC CODE BUINBGSF
  МОЛ Даниела Бсайбес
 4. Предварително заплащане – много подходящ начин, когато сте в нашия магазин и сте харесали даден продукт, но в момента няма как да го вземете. Имате възможност да платите веднага продукта и да го вземете по-късно или да организираме изпращането му, посредством доставчик.

ГАРАНЦИИ И РЕКЛАМАЦИИ

Не се притеснявайте да се свържете с нас по какъвто и да е повод и въпроси, ще се радваме да ви бъдем полезни с професионален съвет.

Ако имате проблем, оплакване, забележка, рекламация или предложение за даден продукт, който сте закупили от нас, моля използвайте предоставените телефони и форми за контакт. Предоставяме ви и линк към платформата за решаване на потребителски спорове на Европейската комисия: http://ec.europa.eu/consumers/odr.

Всички стоки, които се предлагат са Италиански и са наш директен внос от производителя и са с гаранция 12 месеца от датата на закупуване. При закупуване на артикули над 5 броя, гаранцията е 6 месеца. За гаранционното обслужване се приемат артикули само с фабрични дефекти .

Гаранцията е вашата касова бележка, моля пазете я.

При получаване на стоката, задължително прегледайте и проверете , дали е здрава и неразопакована. В цената за доставка е включена и застраховка на поръчаната от вас стока в случай на повреда или загуба от страна на куриерската фирма. Необходимо е да заявите механична повреда от транспорта при самото получаване на продукта, за да не може да се оспори застраховката .

Когато се връща гаранционен продукт, транспортните разходи се поемат от клиента. Обратното изпращане на гаранционен продукт се поема от ИВОНКОЗМЕТИКС.

Срокът за ремонт на продукт е 60 работни дни.

Ако желаете да върнете даден продукт закупен от нас, моля отбележете, че трябва да го направите в рамкте на регламентирания срок за връщането в срок от 14 дни. Всички разходи по доставката са за сметка на клиента.

При връщане на продукта, той трябва да бъде в състоянието, в което е получен.

За да бъде възстановена вашата сума е необходимо да представите банкова сметка.

За да регистрираме вашата рекламация, моля попълнете бланката за рекламация от тук:

Благодарим Ви, че сте наши клиенти.

С Уважение:

Даниела Бсайбес

Управител на Делта Стар ООД

Кошница 0